check-square  Over 1​5 års erfaring​

check-square  Per​sonlig service

check-square  Fleksibel tømrer

Udskiftning af vinduer samt udskiftning af døre

Overvejer du en udskiftning af vinduer samt måske en udskiftning af døre? Hos Dennig Byg og Service tilbyder vi både udskiftning af vinduer og udskiftning af døre. Vi monterer nye vinduer og nye døre for private og erhverv i blandt andet Svendborg, Faaborg og Nyborg samt andre steder i landet.

Udskiftning af døre og vores egne vindueselementer

Vi tilbyder alle former for udskiftning af døre, herunder udskiftning af indvendige døre. Det samme gælder udskiftning af vinduer, hvor vi gerne benytter elementer fra alle leverandører.

Vi foretrækker at lave vinduer efter mål, hvor vi benytter vores eget produkt. Dermed bliver målene rigtige. Desuden undgår vi helst plastelementer. Ved montering af døre indvendig er der flere muligheder såsom celledøre, hvis det skal være billigt.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser for udskiftning af vinduer afhænger af mange faktorer. Glasfacader til butikker koster naturligvis noget mere end almindelige. Ved montering af vinduer kan det næsten altid betale sig at vælge energiruder med tre lag glas.

Prisen for udskiftning af døre afhænger også af, om I for eksempel ønsker massive døre, og udvendige døre koster mere end indvendige

Få et tilbud på en vinduesudskiftning i dag

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på udskiftning af vinduer samt eventuel udskiftning af døre. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse.

Du kan ringe på telefon 26 39 59 31 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail 

mail@dennig-byg.dk.

Interesseret i et uforpligtende​ tilbud på dit projekt?

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et gratis tilbud hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Dennig Byg og Service

​CVR: 38206443​

Kontakt

Telefon: 26 39 59 31

E-mail: mail@dennig-byg.dk